SMIXS

Uw smartphone reparatiespecialist

SMIXS is ontstaan uit het idee dat mensen niet zonder hun smartphone, tablet of laptop kunnen. Mocht u dus onverhoopt u smartphone laten vallen, dan is het wel heel prettig als er na een telefoontje of een paar klikken op de website een SMIXSmonteur bij u op de stoep staat, die in korte tijd de smartphone of tablet gerepareerd heeft. Gelukkig, u kunt weer doorgaan met waar u mee bezig was!

SMIXS is een fullservice dienstverlener voor u smartphone en tablet. Ieder merk en type tablet wordt vakkundig door onze technici gerepareerd. Zelf langskomen bij SMIXS kan erg gemakkelijk in onze vestiging in de Hoofdstraat 53. In ons repair center in Noordwijk staan gespecialiseerde en kundige SMIXSmonteurs voor u klaar, die – indien mogelijk – repareren terwijl u wacht. SMIXS maakt geen onderscheid tussen consument of bedrijf, iedereen verdient onze service!

Vandaag langs geweest om nieuwe dock connector in de iPhone van mijn zoon te laten zetten. Super service. Snel. En ontzettend aardige medewerkers!

Yvonne Souverein

Kwaliteit leveren

We geloven dat onze klanten niets minder dan het beste verdienen, daarom moedigen wij onszelf telkens weer aan om wat harder te werken en de beste onderdelen te gebruiken. We willen telkens weer het “wauw” effect toveren bij onze klanten.

Klant altijd nr.1

Wij geloven meer in de waarde van duurzame klantrelaties dan financiele winst op de korte termijn. Het resultaat is dat wij onze klanten altijd als uitgangspunten nemen van onze dienstverlening. De financiële beloning volgt in ons optiek vanzelfsprekend wanneer onze klanten tevreden zijn.

Vakkundig en snel

Om als bedrijf te groeien, is het essentieel om u voor te bereiden en klaar te zijn voor allerlei scenario’s. De smartphonereparatie service is gestoeld op de snelheid van de dienstverlening. Daarom zijn wij er continu bewust dat we de reparaties niet alleen vakkundig maar ook snel moeten uitvoeren. De smartphone of tablet is namelijk onmisbaar vandaag de dag.

Gratis smartphone diagnose

Wij geloven in een transparant reparatieproces en dat begint met duidelijkheid over de reparatie én de prijzen. Als u niet zeker weet wat er mis is met uw toestel, dan voeren wij geheel gratis een onderzoek uit. Zodra we bepalen wat er nodig is voor de reparatie, nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende reparatieofferte. U kunt ervoor kiezen om door te gaan met de reparatie, of niet, de keuze is altijd aan u.

Scherp geprijsd

Repareren van uw toestel zou altijd betaalbaar moeten zijn. Onze lage prijsgarantie zorgt ervoor dat we altijd de beste prijs bieden aan onze klanten. Breng gewoon de gepubliceerde prijs van een lokale concurrent voor dezelfde reparatie in, en we zullen gelukkig hun prijs matchen en verslaan met € 5. Let op, de reparatieprijs moet een regelmatig gepubliceerde prijs zijn en het aanbod is niet van toepassing op specials, kortingsbonnen of andere kortingen.

Snel gerepareerd

Van vriendelijke en informatieve technici tot het online volgen van uw smartphonereparaties, SMIXS maakt reparatie eenvoudig! We weten namelijk hoe belangrijk uw apparaat voor u is, dus we beloven het zo snel mogelijk terug te sturen en u op de hoogte te houden van elke stap. De meeste van onze populaire reparaties kunnen zelfs worden uitgevoerd terwijl u wacht!

6 maanden garantie

In het zeldzame geval dat u een probleem ondervindt met uw gerepareerde apparaat, ondersteunen we al onze reparaties met een garantie van 6 maanden . Niet in de buurt van de winkel die u oorspronkelijk hebt bezocht? Geen probleem, lever uw toestel in op onze inleverpunten bij u in de buurt!

Privacy

Het SMIXS-team werkt volgens strikte privacyrichtlijnen, zodat u erop kunt vertrouwen dat u in veilige handen bent wanneer u ons vraagt iPhone-reparaties, iPad-reparaties, iPod-reparaties en Samsung Galaxy-reparaties uit te voeren.

Ervaring

Wij al ruim 5 jaar in de smartphonereparatie dienstverlening. Naast dat wij ervaring in huis hebben zorgen wij voor een prettige sfeer in de winkel. Wij kiezen ons personeel zorgvuldig uit op technische vaardigheden maar ook op sociale vaardigheden. U wordt dus altijd vriendelijk geholpen bij al uw technische problemen, vragen of klachten.

Willem Spaan
Willem Spaan

Iphone 6 dock connector was kapot. Telefoon langs gebracht en een uur later weer opgehaald. Werkt weer als nieuw. Kan niets anders zeggen; TOP service!

Koen van der Zanden
Koen van der Zanden

Echt top geholpen!! Binnen 20 minuten was m’n scherm gemaakt. Bedankt voor de snelle service SMIXS!

Sanne de Best
Sanne de Best

Uitstekende service, lekker snel en ook nog eens heel vriendelijk personeel! Wat wil een mens nog meer!

Jackelien van der Bent
Jackelien van der Bent

Super geholpen vandaag! Vanochtend gebeld en binnen een uur was m’n telefoon weer gerepareerd! Terwijl de reparatie van de verzekering 3 weken zou duren! Super!

smartphone pay

Contactloos betalen met je mobiel

Nu we een beetje gewend raken aan het contactloos betalen met u pinpas, is ...

Opzoek naar een inleverpunt bij jou in de buurt?

Vestigingen